Wij hebben alles op alles gezet om jullie alsnog een geweldige buitensportdag te kunnen laten beleven. Dit heeft echter wel consequenties voor het programma. De onderdelen Halve van Renesse (wedstrijd/wandelen) en Trail by the Sea (Trailrunning) zijn samengevoegd tot één afstand van 23.5 km over eenzelfde parcours.

Gezien er geen publiek mag zijn i.v.m. de coronamaatregelen, worden de start en finish ook iets verplaatst. We kunnen helaas ook niet zo uitpakken met verzorgingsposten, welkom bij de finish, prijsuitreiking, de gezelligheid zoals jullie bij ons gewend zijn. Een ieder zal zelf voor zijn natje en droogje moeten zorgen.

Uiteraard zijn er wel het Rode Kruis en toiletvoorzieningen langs de route.

Wij hebben de inschrijving vrij abrupt moeten stoppen vanwege deelnemerslimieten en vinden het jammer dat veel mensen zich niet meer kunnen inschrijven. Een na-inschrijving is helaas ook niet toegestaan.

Al met al betekent dit een hele switch met het eerdere programma. Maar we hopen er met elkaar toch een mooi evenement van te maken, waarbij een ieder zijn opgekropte sportenergie de vrije loop kan laten…