Route Running
De wedstrijdlopers starten om 12.00 uur in het het centrum van Renesse. De verzorgingsposten bevinden zich op 9, 13, 17 en 20 km.

Start, rechtsaf en na 200 meter linksaf de Luieweg op. Einde Luieweg rechtsaf en dan langs Camping Julianahoeve. Voor de duinovergang linksaf het duinpad op.

Aan het einde van dit pad (ca 4,5 km punt) rechtsaf het strand op en op het strand links aanhouden tot aan het 9 km punt. Dat is het Oude Vuur (pad). Hier omhoog (verzorgingspost) om 200 meter verderop het alom bekende Meeuwenpad op te gaan.

Einde Meeuwenpad door het hekje een beetje links en dan omhoog, de aangegeven route volgen tot de verzorgingspost op de A. v/d Weijdeweg.

Dan linksaf de Zeepeduinen in en naar de bunker op de Vertonsweg.

Linksaf naar de T-splitsing waar we rechtsaf gaan over de Nieuweweg richting de Kloosterweg (hoofdweg tussen Nieuw-Haamstede en Haamstede).

Niet oversteken, maar gelijk links blijven op het tegelpad en na 200 meter bij de verkeersregelaars oversteken naar de Vroonweg.

Na de verzorgingspost betreden we het Vroongebied (3 km lang pad). Vervolgens gaan we rechtsaf de Kabbelaarsweg in en dan linksaf via de Hogezoom naar de finish.